Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv bakrovih ionov na fermentacijsko kinetiko različnih sevov kvasovk in kakovost pridelanih mladih vin sorte laški rizling : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Car, Pija
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Francetič, Vojmir
(
Komentor
),
ID
Čadež, Neža
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,74 MB)
MD5: B3CF3AC900ACA2D30556B338A0166024
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
belo vino
,
laški rizling
,
alkoholna fermentacija
,
Saccharomyces cerevisiae
,
starter kulture
,
hranila za kvasovke
,
bakrovi ioni
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
mošt
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Car]
Leto izida:
2015
Št. strani:
XIII, 76 f., [10] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118934
UDK:
663.251/.253:663.221:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
4558712
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1000
Število prenosov:
137
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Impact of the copper ions on fermentation kinetics of different yeast strains and quality of young wine of Welshriesling [i. e. Welschriesling] variety : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
white wines
,
Welschriesling
,
alcoholic fermentation
,
Saccharomyces cerevisiae
,
starter cultures
,
yeasts nutrients
,
copper ions
,
physico-chemical properties
,
must
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj