izpis_h1_title_alt

Vpliv bakrovih ionov na fermentacijsko kinetiko različnih sevov kvasovk in kakovost pridelanih mladih vin sorte laški rizling : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Car, Pija (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Francetič, Vojmir (Komentor), ID Čadež, Neža (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,74 MB)
MD5: B3CF3AC900ACA2D30556B338A0166024

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, belo vino, laški rizling, alkoholna fermentacija, Saccharomyces cerevisiae, starter kulture, hranila za kvasovke, bakrovi ioni, fizikalno-kemijske lastnosti, mošt
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Car]
Leto izida:2015
Št. strani:XIII, 76 f., [10] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118934 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.251/.253:663.221:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4558712 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1000
Število prenosov:137
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Impact of the copper ions on fermentation kinetics of different yeast strains and quality of young wine of Welshriesling [i. e. Welschriesling] variety : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, white wines, Welschriesling, alcoholic fermentation, Saccharomyces cerevisiae, starter cultures, yeasts nutrients, copper ions, physico-chemical properties, must

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj