Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Stabilnost populacije laktobacilov in kvasovk v kefirnem zrnu in kefirju : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Vozel, Gašper
(
Avtor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jamnik, Polona
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,14 MB)
MD5: 47BCA9BB49E06898DEF5538FE51992FA
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kefir
,
kefirna zrna
,
mikrobiota
,
mikrobne združbe
,
laktobacili
,
kvasovke
,
kefiran
,
molekularne tehnike
,
PCR
,
DGGE
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[G. Vozel]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XIII, 62 f., [1] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118929
UDK:
637.146.21:579.67
COBISS.SI-ID:
4619640
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1770
Število prenosov:
136
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Stability of lactobacili and yeasts populations in kefir grains and kefir : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
kefir
,
kefir grains
,
microbiota
,
microbial communities
,
laktobacilli
,
yeasts
,
kefiran
,
molecular techniques
,
PCR
,
DGGE
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj