izpis_h1_title_alt

Vpliv soljenja in vonja po merjascu na kakovost pršuta : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kaltnekar, Tadej (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Čandek-Potokar, Marjeta (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (878,57 KB)
MD5: DDC903DB32FC217A594A2E483A29C44A

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, kraški pršut, kakovost pršuta, vonj po merjascu, skrajšano soljenje, fizikalno kemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Kaltnekar]
Leto izida:2016
Št. strani:VIII, 41 f.
PID:20.500.12556/RUL-118926 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.52+664.92:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4663928 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1883
Število prenosov:122
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effects of salting and boar taint on quality of dry-cured ham : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat products, karst dry-cured ham, dry-cured ham quality, boar taint, shortened salting, physico-chemical properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj