Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Prehranska vrednost konjskega mesa in izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Mervič, Uroš
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Šegatin, Nataša
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(845,32 KB)
MD5: 6B2B3D249F71922325EE7B469A6C9F1F
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
konjsko meso
,
prehrana
,
prehranska vrednost
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
posavski konj
,
konjske mesnine
,
maščobnokislinska sestava
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[U. Mervič]
Leto izida:
2016
Št. strani:
X, 50 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118923
UDK:
637.5:636.1:613.2:641.1:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
4665976
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1291
Število prenosov:
88
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Nutritional value of horse meat and products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
horse meat
,
human nutrition
,
nutritional value
,
physical-chemical properties
,
Posavec horse
,
horse meat products
,
fatty acid composition
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj