Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpeljava sistema HACCP v sirarski obrat dnevne predelave 600 litrov mleka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Hlebanja, Katarina
(
Avtor
),
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Perko, Bogdan
(
Komentor
),
ID
Smole Možina, Sonja
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,30 MB)
MD5: B8D35CC7DD0F1833287026BF2EB2FE21
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
postavitev HACCP sistema
,
vodenje HACCP sistema
,
mleko
,
mlečni izdelki
,
sir
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Hlebanja]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 75 f., [3] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118910
UDK:
637.334.2/.3:658.56:614.31
COBISS.SI-ID:
4680824
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1370
Število prenosov:
194
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
HACCP system introduction in the cheese production facility daily processing 600 litres of milk : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
introduction of the HACCP system
,
management of the HACCP system
,
milk
,
dairy products
,
cheese
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj