izpis_h1_title_alt

Vpliv časa maceracije grozdja sorte Modra frankinja na ekstrakcijo polifenolov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Grubar, Jure (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Pogačnik da Silva, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,10 MB)
MD5: A1BA6192251048C254D5493846AACAB1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, rdeča vina, Modra frankinja, kakovost vina, maceracija, fenoli, fenolne spojine, antociani, flavonoidi, neflavonoidi, kemijska sestava
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Grubar]
Leto izida:2016
Št. strani:VIII, 43 f.
PID:20.500.12556/RUL-118906 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252.1/.3:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4682104 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1348
Število prenosov:174
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of the maceration time of grapes variety Blaufrankisch on extraction of polyphenols : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wine, red wines, Blaufrankisch, wine quality, maceration, phenols, phenol compounds, anthocyanins, flavonoids, nonflavonoids, chemical structure

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj