izpis_h1_title_alt

Vpliv kuhanja na vsebnost težkih kovin v krompirju, korenju in rdeči pesi z onesnaženega območja Mestne občine Celje : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Dremelj, Sabina (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Korošec, Mojca (Komentor), ID Leštan, Domen (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (590,68 KB)
MD5: FD97A247B1BC24911215574AE83CA2E8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kontaminacija vrtnin, krompir, korenje, rdeča pesa, tla, kontaminacija tal, Celje, Slovenija, mikroelementi, molbiden, svinec, cink, kobalt, arzen, kadmij, krom, vrtnine, toplotna obdelava
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Dremelj]
Leto izida:2016
Št. strani:X, 62 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118900 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:502.175:504.5:546.47/.49:546.815:631.453
COBISS.SI-ID:4685432 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1120
Število prenosov:109
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of cooking on the heavy metal content in the potatoes, carrots and beetroot from contaminated area - municipality of Celje : graduation thesis, university studies
Ključne besede:contamination vegetables, potato, carrot, beetroot, soils, soil contamination, Celje, Slovenia, microelements, molybdenum, lead, zinc, cobalt, arsenic, cadmium, chromium, vegetables, thermal processing

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj