Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodatka hranil za kvasovke na izboljšanje parametrov kakovosti vin sorte rebula : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kristančič, Davor
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jamnik, Polona
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(833,39 KB)
MD5: 5B380B6C6DA8CA79A668085477E930B3
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
rebula
,
mošt
,
vinske kvasovke
,
starterske kulture
,
hranila za kvasovke
,
alkoholna fermentacija
,
vino
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[D. Kristančič]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 51 f., [3] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118896
UDK:
663.221:582.282.23:663.252.4:543.92
COBISS.SI-ID:
4685944
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1528
Število prenosov:
115
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of yeast nutrients on improvement of Rebula wine quality parameters : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
Rebula
,
musts
,
wine yeasts
,
starter cultures
,
yeasts nutrients
,
alcoholic fermentation
,
wines
,
physicochemical properties
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj