Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Fermentacijske lastnosti vinskih kvasovk in mlečnokislinskih bakterij : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Jeglič, Jasmina
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Terpinc, Petra
(
Komentor
),
ID
Čadež, Neža
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,66 MB)
MD5: 455C56E922BFC8E8D11620257D3327BB
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sauvignon
,
mošt
,
mlado vino
,
starterske kulture
,
vinske kvasovke
,
Saccharomyces cerevisiae
,
alkoholna fermentacija
,
mlečnokislinske bakterije
,
jabolčno-mlečnokislinska fermentacija
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
kemijska sestava
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Jeglič]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XV, 70 f., [8] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118892
UDK:
663.221:663.252/.253:582.282.23
COBISS.SI-ID:
4690552
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1928
Število prenosov:
120
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Fermentation characteristics of wine yeasts and lactic acid bacteria : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
Sauvignon
,
musts
,
young wines
,
starter cultures
,
wine yeasts
,
Saccharomyces cerevisiae
,
alcoholic fermentation
,
lactic acid bacteria
,
malolactic fermentation
,
physicochemical properties
,
chemical composition
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj