izpis_h1_title_alt

Vpliv tehnoloških postopkov na spremembe fenolnih spojin v sokovih in nektarjih : doktorska disertacija
ID Trošt, Kajetan (Avtor), ID Hribar, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golc-Wondra, Alenka (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,55 MB)
MD5: A110FC4BF6BAC3ACF76E6D3F3583C28E

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadni sokovi, sadni nektarji, stabilnost sokov, stabilnost nektarjev, borovnica, aronija, pomaranča, borovničev nektar, pomarančni sok, antioksidanti, fenolne spojine, polifenoli, antociani, flavanoli, fenolne kisline, antioksidativna učinkovitost, vitamin C, karotenoidi, HMF, skladiščenje soka, tehnološki postopki, pakiranje, embalažni materiali, steklo, karton, PET
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Trošt]
Leto izida:2009
Št. strani:XXII, 186 str.
PID:20.500.12556/RUL-118865 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.813.05:634.31:634.73/.74:577.1:547.56
COBISS.SI-ID:3625592 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1086
Število prenosov:156
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of technological procedures on changing of phenolic substances in juices and nectars : doctoral dissertation
Ključne besede:fruit juices, fruit nectars, fruit juice stability, fruit nectar stability, blueberry, aronia, orange, blueberry nectar, orange juice, antioxidants, phenolic compounds, polyphenols, anthocyanins, flavanols, phenolic acids, antioxidative capacity, vitamin C, carotenoids, HMF, storing, fruit juice technology, packaging, packaging materials, glass, carton, polyethylene terephthalate

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj