Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | vino, bela vina, postopki vinifikacije, maceracija drozge, dodatek jagod, zamrzovanje grozdja, zamrzovanje drozge, malvazija, rebula, zelen, aromatične spojine, fenolne spojine, kemijska sestava, senzorične lastnosti, doktorati |
---|
Vrsta gradiva: | Doktorsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [D. Bavčar], [Biotehniška fakulteta, Interdisciplinarni doktorski študij Bioznanosti] |
---|
Leto izida: | 2011 |
---|
Št. strani: | XV, 183 f., [10] f. pril. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-118860 |
---|
UDK: | 663.221(497.4):663.251/.252.4:547.52:543.9 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3921016 |
---|
Datum objave v RUL: | 01.09.2020 |
---|
Število ogledov: | 1622 |
---|
Število prenosov: | 322 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|