izpis_h1_title_alt

Učinkovitost delovanja sistema HACCP v proizvodnji in distribuciji jajc : magistrsko delo
ID Ramuš, Jana (Avtor), ID Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,32 MB)
MD5: FBE017457338579D708E6055DBDF4B9B

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:varnost živil, HACCP, jajca, prireja jajc, izdelki iz jajc, živilska veriga, živilski delavci, upravljanje s človeškimi viri, zadovoljstvo z delom, izobraženost delavcev
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva], [J. Ramuš]
Leto izida:2009
Št. strani:XXIV, 207 str.
PID:20.500.12556/RUL-118821 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:614.31+658:637.4:664.644.4
COBISS.SI-ID:3590776 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:967
Število prenosov:134
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effectiveness of HACCP system in eggs` production and distribution : master of science thesis
Ključne besede:food safety, HACCP, eggs, egg`s production, egg`s products, food supply chain, food handlers, human resource management, work satisfaction, knowledge

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj