Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo
ID
Somrak, Eva
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jug, Tjaša
(
Komentor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,79 MB)
MD5: AAD5DB472A7450900883D37ADE5666DC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadna vina
,
jabolčno vino
,
alkoholna fermentacija
,
jabolčni koncentrat
,
kvasovke
,
hrana za kvasovke
,
kemijska analiza
,
kakovost jabolčnega vina
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[E. Somrak]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XII, 65 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118793
UDK:
663.31:582.282.23:641.1
COBISS.SI-ID:
4372344
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1965
Število prenosov:
184
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Optimization of cider production : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
fruit wines
,
apple wines
,
cider
,
alcoholic fermentation
,
apple concentrates
,
yeast strains
,
yeast nutrients
,
physico-chemical analysis
,
quality of apple wines
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj