izpis_h1_title_alt

Optimizacija proizvodnje jabolčnega vina : magistrsko delo
ID Somrak, Eva (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jug, Tjaša (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,79 MB)
MD5: AAD5DB472A7450900883D37ADE5666DC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadna vina, jabolčno vino, alkoholna fermentacija, jabolčni koncentrat, kvasovke, hrana za kvasovke, kemijska analiza, kakovost jabolčnega vina
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[E. Somrak]
Leto izida:2014
Št. strani:XII, 65 f., [4] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118793 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.31:582.282.23:641.1
COBISS.SI-ID:4372344 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1965
Število prenosov:184
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Optimization of cider production : M. Sc. Thesis
Ključne besede:fruit wines, apple wines, cider, alcoholic fermentation, apple concentrates, yeast strains, yeast nutrients, physico-chemical analysis, quality of apple wines

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj