Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Biogeni amini v vinu : magistrsko delo
ID
Štalcar, Jure
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vanzo, Andreja
(
Komentor
),
ID
Kreft, Marko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,70 MB)
MD5: 57CC3D6CD63DB94E6BCFBA500DF8ADC9
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
modra frankinja
,
biogeni amini
,
jabolčno mlečnokislinska fermentacija
,
mlečnokislinske bakterije
,
histamin
,
biološki razkis
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Štalcar]
Leto izida:
2015
Št. strani:
X, 65 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118776
UDK:
663.253:547.233:615.9
COBISS.SI-ID:
4585592
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
29695
Število prenosov:
170
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Biogenic amines in wine : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
wine
,
Blaufränkisch
,
biogenic amines
,
malolactic fermentation
,
lactic acid bacteria
,
histamine
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj