Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Antioksidativni potencial droži : magistrsko delo
ID
Lužar, Jasna
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jamnik, Polona
(
Komentor
),
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,47 MB)
MD5: 8A69A38A9EF32FC27146E687E28959AB
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
bela vina
,
laški rizling
,
sauvignon
,
vinske droži
,
zorenje vina na drožeh
,
fenolne spojine
,
antioksidanti
,
antioksidativni potencial
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Lužar]
Leto izida:
2017
Št. strani:
XIII, 65 f., [10] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118762
UDK:
663.221:663.252/.253:547.56
COBISS.SI-ID:
4758904
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1357
Število prenosov:
127
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Antioxidant potential of wine lees : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
wine
,
white wines
,
welsch riesling
,
sauvignon
,
wine lees
,
wine ageing on lees
,
phenolic compounds
,
antioxidants
,
antioxidant potential
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj