Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv antioksidantov v prehrani prašičev na kakovost in oksidacijsko obstojnost mesa : magistrsko delo
ID
Miklavec, Krista
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jamnik, Polona
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(694,47 KB)
MD5: 6CDC12DC89C1FAA1AA83636169E895D9
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
prašiči
,
krma
,
prašičje meso
,
antioksidanti
,
vitamin E
,
tokoferoli
,
[alfa]-tokoferol
,
oksidacija
,
obstojnost mesa
,
barjene klobase
,
rancimat
,
holesterol
,
barva
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Miklavec]
Leto izida:
2013
Št. strani:
X, 53 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118756
UDK:
637.51\'64+637.524:636.087.3:577.161.3
COBISS.SI-ID:
4266104
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1033
Število prenosov:
107
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of antioxidants in pig`s feed on the quality and oxidative stability of meat : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
pigs
,
feed
,
pig`s meat
,
antioxidants
,
vitamin E
,
tocopherols
,
[alpha]-tocopherol
,
oxidation
,
meat stability
,
sausages
,
rancimat
,
cholesterol
,
colour
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj