izpis_h1_title_alt

Analiza sprejemljivosti koncepta pijače smoothie s funkcionalnimi lastnostmi pri slovenskih potrošnikih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Česen, Nina (Avtor), ID Kuhar, Aleš (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Raspor, Peter (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (785,51 KB)
MD5: A486B52BB4B491D550FCA47F57E41BD5

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pijače, brezalkoholne pijače, funkcionalna živila, smoothie, funkcionalne pijače, aditivi, potrošniki, vedenje potrošnikov, nakupovalne navade
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[N. Česen]
Leto izida:2012
Št. strani:XIV, 63 f., [26] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118359 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.81:641.1:336.1
COBISS.SI-ID:4051320 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.08.2020
Število ogledov:985
Število prenosov:126
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:An analysis of consumer acceptance of the concept of smoothie beverage with functional characteristics in Slovenia : graduation thesis, university studies
Ključne besede:beverages, non-alcoholic beverages, functional foods, smoothie, functional beverages, additives, consumers, consumers behaviour

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj