Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Analiza sprejemljivosti koncepta pijače smoothie s funkcionalnimi lastnostmi pri slovenskih potrošnikih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Česen, Nina
(
Avtor
),
ID
Kuhar, Aleš
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Raspor, Peter
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(785,51 KB)
MD5: A486B52BB4B491D550FCA47F57E41BD5
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pijače
,
brezalkoholne pijače
,
funkcionalna živila
,
smoothie
,
funkcionalne pijače
,
aditivi
,
potrošniki
,
vedenje potrošnikov
,
nakupovalne navade
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[N. Česen]
Leto izida:
2012
Št. strani:
XIV, 63 f., [26] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118359
UDK:
663.81:641.1:336.1
COBISS.SI-ID:
4051320
Datum objave v RUL:
27.08.2020
Število ogledov:
985
Število prenosov:
126
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
An analysis of consumer acceptance of the concept of smoothie beverage with functional characteristics in Slovenia : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
beverages
,
non-alcoholic beverages
,
functional foods
,
smoothie
,
functional beverages
,
additives
,
consumers
,
consumers behaviour
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj