Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Genetska raznolikost kvasovk iz spontanih fermentacij jabolčnega vina in njihov biotehnološki potencial : magistrsko delo
ID
Mandl, Neža
(
Avtor
),
ID
Čadež, Neža
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Košmerl, Tatjana
(
Komentor
),
ID
Zalar, Polona
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,07 MB)
MD5: 2989EC29D0452614F79D30B223479957
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadna vina
,
jabolčno vino
,
alkoholna fermentacija
,
kvasovke
,
genetska raznolikost
,
kemijska analiza
,
senzorična analiza
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[N. Mandl]
Leto izida:
2017
Št. strani:
XII, 68 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118227
UDK:
663.31:582.282.23:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
4758392
Datum objave v RUL:
27.08.2020
Število ogledov:
1377
Število prenosov:
142
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Genetic diversity of the yeasts in spontaneous fermentations of apple cider and their biotechnological potential : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
fruit ciders
,
apple cider
,
alcoholic fermentation
,
yeasts
,
genetic diversity
,
chemical analysis
,
sensory analysis
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj