Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Formulacija in priprava funkcionalnega živila - kruha, obogatenega z mineralno obogateno kvasno biomaso : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kopač, Marjana
(
Avtor
),
ID
Plestenjak, Andrej
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Batič, Martin
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,14 MB)
MD5: FFECD695CB03981EC4EEE4129CF2B10A
PID:
20.500.12556/rul/6436fb46-ff42-4c57-9af0-d21d72668373
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kruh
,
funkcionalna živila
,
mineralno obogatena kvasna biomasa
,
minerali
,
selen
,
baker
,
cink
,
Klyveromyces marxianus
,
funkcionalni dodatki
,
prehranska vrednost
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XI, 58 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1173
UDK:
664.661:641.1:546.23:546.47:546.56
COBISS.SI-ID:
3146872
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2047
Število prenosov:
432
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Formulation and preparation of functional food - bread, enriched with mineral enriched yeast biomass : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
bread
,
functional foods
,
mineral enriched yeast biomass
,
minerals
,
selenium
,
copper
,
zinc
,
Klyveromyces marxianus
,
functional additives
,
nutritional values
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj