izpis_h1_title_alt

Formulacija in priprava funkcionalnega živila - kruha, obogatenega z mineralno obogateno kvasno biomaso : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kopač, Marjana (Avtor), ID Plestenjak, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Batič, Martin (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,14 MB)
MD5: FFECD695CB03981EC4EEE4129CF2B10A
PID: 20.500.12556/rul/6436fb46-ff42-4c57-9af0-d21d72668373

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kruh, funkcionalna živila, mineralno obogatena kvasna biomasa, minerali, selen, baker, cink, Klyveromyces marxianus, funkcionalni dodatki, prehranska vrednost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 58 f.
PID:20.500.12556/RUL-1173 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.661:641.1:546.23:546.47:546.56
COBISS.SI-ID:3146872 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2047
Število prenosov:432
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Formulation and preparation of functional food - bread, enriched with mineral enriched yeast biomass : graduation thesis, university studies
Ključne besede:bread, functional foods, mineral enriched yeast biomass, minerals, selenium, copper, zinc, Klyveromyces marxianus, functional additives, nutritional values

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj