Podrobno

Postopek priprave celic bakterije Rhodococcus sp. z visoko zmožnostjo ketoredukcije intermediatov ezetimiba : diplomsko delo
ID Pavlin, Dejan (Avtor), ID Marinšek-Logar, Romana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Gasparič, Aleš (Komentor), ID Turk, Tom (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,56 MB)
MD5: EA9E4B45C018BD553AEC80285E4EE9E7

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mikrobiologija, bakterije, Rhodococcus, celice, ketoredukcija, ezetimib
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Pavlin]
Leto izida:2010
Št. strani:X, 53 f.
PID:20.500.12556/RUL-116446 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.8:544.653:544.478
COBISS.SI-ID:6450041 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:24.05.2020
Število ogledov:1064
Število prenosov:170
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
PAVLIN, Dejan, 2010, Postopek priprave celic bakterije Rhodococcus sp. z visoko zmožnostjo ketoredukcije intermediatov ezetimiba : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : D. Pavlin. [Dostopano 14 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=116446
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Preparation of Rhodococcus sp. cells with high ketoreduction potential of ezetimibe intermediates
Ključne besede:microbiology, bacteria, Rhodococcus, cells, preparation, keto reduction, ezetimibe

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Telesna dejavnost fizioterapevtov zaposlenih v slovenskih zdraviliščih
  2. Obravnava odtegnitvenega sindroma pri novorojenčkih v slovenskih porodnišnicah
  3. Analiza družbeno-ekonomskih vidikov delovanja Svetovne zdravstvene organizacije
  4. Razlike v obravnavi novorojenčka v porodni sobi med slovenskimi porodnišnicami
  5. Priporočila Svetovne zdravstvene organizacije za živila, namenjena dojenčkom in malčkom
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Z dobro moko do dobrega kruha
  2. Kakovostni parametri ploskih tekstilij za vrhnja oblačila
  3. Karotenoidi v oljčnem olju
  4. Možnost uporabe metod strojnega učenja pri napovedovanju razvoja krovne barve jabolk (malus domestica borkh.)
  5. Reološko preučevanje guara gostil in kakovostnih parametrov tiskanja tkanin

Nazaj