Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Kinetika metabolizma megnetiziranih kvasovk Saccharomyces bayanus in možnost uporabe v tehnologiji penečih vin : magistrsko delo
ID
Kraševec, Kristjan
(
Avtor
),
ID
Berovič, Marin
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Makovec, Darko
(
Komentor
),
ID
Javornik, Branka
(
Član komisije za zagovor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(3,90 MB)
MD5: 581BA22F9A235237E8C5E80F5FFAAF04
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
biotehnologija
,
vino
,
kvasovke
,
peneča vina
,
nanotehnologija
,
magnetni nanodelci
,
Saccharomyces bayanus
,
tehnologija penečih vin
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Kraševec]
Leto izida:
2015
Št. strani:
XII, 65 f.
PID:
20.500.12556/RUL-116382
UDK:
602.3:582.285.23:663.2:629.3(043.2)
COBISS.SI-ID:
8104825
Datum objave v RUL:
24.05.2020
Število ogledov:
1056
Število prenosov:
166
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Kinetics of metabolism magnetized yeast Saccharomyces bayanus and possible applications in technology sparkling wines
Ključne besede:
biotechnology
,
magnetic nanoparticles
,
wine
,
yeast
,
sparkling wine
,
Saccharomyces bayanus
,
technology sparkling wines
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj