Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Jedilne lastnosti sladkega krompirja (Ipomoea batatus L.), vzgojenega na laboratorijskem polju Biotehniške fakultete : diplomsko delo
ID
Zdešar, Darja
(
Avtor
),
ID
Žnidarčič, Dragan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,00 MB)
MD5: 969827BB08AB09B3336CEAC8ED1E1A9B
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sladki krompir
,
Ipomoea batatas L.
,
senzorične lastnosti
,
barva mesa
,
barva kože
,
merjenje barve
,
CIE sistem
,
konzistentnost
,
struktura
,
arome
,
lepljivost
,
poljščine
,
ankete
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[D. Zdešar]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XII, 41 f., [5] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-115540
UDK:
633.492:635.22:582.932.1(043)
COBISS.SI-ID:
7933817
Datum objave v RUL:
26.04.2020
Število ogledov:
815
Število prenosov:
141
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Edible characteristics of sweet potato (Ipomoea batatas L.) cultivated on the laboratory field of Biotechnical Faculty
Ključne besede:
sweet potato
,
sensorical properties
,
color of meat
,
color of skin
,
texture
,
aromas
,
stickiness
,
CIE system
,
surveys
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj