Podrobno

Morfološke lastnosti, pridelek zrnja in uporaba bele lupine (Lupinus albus L.) : diplomsko delo
ID Žagar, Irma (Avtor), ID Kocjan Ačko, Darja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,10 MB)
MD5: F5C8300982FFAA7BFC58A1531F0DBD4C

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:bela lupina, Lupinus albus, pridelek zrnja, morfološke lastnosti, absolutna masa
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[I. Žagar]
Leto izida:2016
Št. strani:VIII, 36 f.
PID:20.500.12556/RUL-115485 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.367:631.543.2:631.559(043.2)
COBISS.SI-ID:8448377 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:1295
Število prenosov:182
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŽAGAR, Irma, 2016, Morfološke lastnosti, pridelek zrnja in uporaba bele lupine (Lupinus albus L.) : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : I. Žagar. [Dostopano 14 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=115485
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Morphological properties grain yield and [i. e. properties, grain and yield] use of white lupin (Lupinus albus L.)
Ključne besede:white lupin, Lupinus albus, crop yields, morphological properties, absolute weight

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Telesna dejavnost fizioterapevtov zaposlenih v slovenskih zdraviliščih
  2. Obravnava odtegnitvenega sindroma pri novorojenčkih v slovenskih porodnišnicah
  3. Analiza družbeno-ekonomskih vidikov delovanja Svetovne zdravstvene organizacije
  4. Razlike v obravnavi novorojenčka v porodni sobi med slovenskimi porodnišnicami
  5. Priporočila Svetovne zdravstvene organizacije za živila, namenjena dojenčkom in malčkom
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Z dobro moko do dobrega kruha
  2. Kakovostni parametri ploskih tekstilij za vrhnja oblačila
  3. Karotenoidi v oljčnem olju
  4. Možnost uporabe metod strojnega učenja pri napovedovanju razvoja krovne barve jabolk (malus domestica borkh.)
  5. Reološko preučevanje guara gostil in kakovostnih parametrov tiskanja tkanin

Nazaj