Podrobno

Zgodnji opozorilni sistem za študente in njegova vpeljava v kontekst visokošolskega izobraževanja : primer Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani
ID Skubic, Tjaša (Avtor), ID Zupan, Nada (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Žabkar, Vesna (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/skubic3560-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Slovenija, visoko šolstvo, univerze, Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta, študenti, trženje, marketing povezav, raziskave, analiza
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Skubic]
Leto izida:2019
Št. strani:IV, 65, 6 str.
PID:20.500.12556/RUL-113984 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:378
COBISS.SI-ID:25423334 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:12.02.2020
Število ogledov:1525
Število prenosov:149
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
SKUBIC, Tjaša, 2019, Zgodnji opozorilni sistem za študente in njegova vpeljava v kontekst visokošolskega izobraževanja : primer Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : T. Skubic. [Dostopano 11 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/skubic3560-B.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The student early alert system and its implementation in the higher education context - the case of the School of Economics and Business, University of Ljubljana
Ključne besede:Slovenia, university education, universities, University of Ljubljana, Faculty of Economics, students, marketing, relationship marketing, research, analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv obogatitve individualnih žičnih kletk na obnašanje kokoši nesnic
  2. Strategija razvoja kmetij, ki se ukvarjajo s prirejo jajc
  3. Vpliv različnih sistemov uhlevitve kokoši nesnic na njihovo počutje, prirejo in kakovost jajc
  4. Vpliv krmnih dodatkov 'ovocrack' in 'ovotan' na proizvodne lastnosti kokoši nesnic in kakovost jajc v zadnjem obdobju nesnosti
  5. Prireja in kakovost jajc slovenskih tradicionalnih pasem kokoši lahkega tipa
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Motiviranost za izobraževanje zaposlenih v javno zdravstvenem zavodu
  2. Remont stiskalnice
  3. OCENJEVANJE KAKOVOSTI JAJC GLEDE NA SISTEM REJE
  4. Vpliv zadovoljstva zaposlenih na kakovost in poslovno odličnost
  5. Vpliv urejenosti okolja na stopnjo strahu pred viktimizacijo v goriški regiji

Nazaj