Podrobno

Oblikovanje sistema uravnoteženih kazalnikov v izbranem društvu : magistrsko delo
ID Kolarič, Špela (Avtor), ID Hočevar, Marko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/kolaric3668-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:neprofitne organizacije, društva, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, meritve, uravnotežen seznam ciljev, okolje, analiza
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Š. Kolarič]
Leto izida:2019
Št. strani:IV, 56 str.
PID:20.500.12556/RUL-113897 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:657
COBISS.SI-ID:25398758 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:12.02.2020
Število ogledov:2637
Število prenosov:126
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOLARIČ, Špela, 2019, Oblikovanje sistema uravnoteženih kazalnikov v izbranem društvu : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : Š. Kolarič. [Dostopano 14 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/kolaric3668-B.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Creating the balanced scorecard of a selected society
Ključne besede:non-profit organizations, societies, company performance, business efficiency, measurements, balanced scorecard, environment, analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Telesna dejavnost fizioterapevtov zaposlenih v slovenskih zdraviliščih
  2. Obravnava odtegnitvenega sindroma pri novorojenčkih v slovenskih porodnišnicah
  3. Analiza družbeno-ekonomskih vidikov delovanja Svetovne zdravstvene organizacije
  4. Razlike v obravnavi novorojenčka v porodni sobi med slovenskimi porodnišnicami
  5. Priporočila Svetovne zdravstvene organizacije za živila, namenjena dojenčkom in malčkom
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Z dobro moko do dobrega kruha
  2. Kakovostni parametri ploskih tekstilij za vrhnja oblačila
  3. Karotenoidi v oljčnem olju
  4. Možnost uporabe metod strojnega učenja pri napovedovanju razvoja krovne barve jabolk (malus domestica borkh.)
  5. Reološko preučevanje guara gostil in kakovostnih parametrov tiskanja tkanin

Nazaj