Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov ob različni zrelosti sort črnega ribeza (Ribes nigrum L.) : magistrsko delo
ID
Čebulj, Anka
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(950,08 KB)
MD5: 7D4B73764404916D80DF2E1FA7C1E9D2
PID:
20.500.12556/rul/1d8587d8-0bb5-433c-8c62-22e33e4a45f3
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadjarstvo
,
črni ribez
,
Ribes nigrum
,
sladkorji
,
organske kisline
,
fenoli
,
zrelost plodov
,
metaboliti
,
antioksidanti
,
flavanoli
,
flavonoli
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Zupan]
Leto izida:
2012
Št. strani:
XII, 49 f., [5] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1096
UDK:
634.723:631.526.3:547.56(043.2)
COBISS.SI-ID:
7186297
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2280
Število prenosov:
381
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
fruit growing
,
black currant
,
sugars
,
organic acids
,
phenolic acids
,
phenolics
,
fruit ripening
,
antioxidants
,
phenols
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj