izpis_h1_title_alt

Vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov ob različni zrelosti sort črnega ribeza (Ribes nigrum L.) : magistrsko delo
ID Čebulj, Anka (Avtor), ID Veberič, Robert (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (950,08 KB)
MD5: 7D4B73764404916D80DF2E1FA7C1E9D2
PID: 20.500.12556/rul/1d8587d8-0bb5-433c-8c62-22e33e4a45f3

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, črni ribez, Ribes nigrum, sladkorji, organske kisline, fenoli, zrelost plodov, metaboliti, antioksidanti, flavanoli, flavonoli
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Zupan]
Leto izida:2012
Št. strani:XII, 49 f., [5] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1096 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.723:631.526.3:547.56(043.2)
COBISS.SI-ID:7186297 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2280
Število prenosov:381
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:fruit growing, black currant, sugars, organic acids, phenolic acids, phenolics, fruit ripening, antioxidants, phenols

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj