izpis_h1_title_alt

Vpliv sorte na pridelek in vsebnost vitamina C v zelju (Brassica oleracea L. var. capitata) za svežo uporabo : diplomsko delo
ID Mezgec, Matej (Avtor), ID Žnidarčič, Dragan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (955,08 KB)
MD5: 73D4654059CAA4482CD16AD5D3C5C479
PID: 20.500.12556/rul/17313936-c490-4665-82e0-3cdbb3a88ecf

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vrtnarstvo, zelje, Brassica oleracea L. var. capitata, sorte, pridelek, vitamin C, kakovost, poljski poskusi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Mezgec]
Leto izida:2011
Št. strani:IX, 39 f.
PID:20.500.12556/RUL-1030 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.34:631.526.32:631.559:577.164.2(043.2)
COBISS.SI-ID:6830457 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2174
Število prenosov:499
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:horticulture, cabbage, plant varieties, yields, quality, vitamin C, field experiments

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj