Podrobno

Vrednotenje izražanja genov za katalitične podenote proteasomov v limfoblastoidnih celičnih linijah : enoviti magistrski študij farmacija
ID Ramovš, Tanja (Avtor), ID Gobec, Martina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Šmid, Alenka (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2018/ramovs_tanja_mag_nal_2018.pdf?sfvrsn=2 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:proteasom, imunopreoteasom, izražanje genov, limfoblastoidne celične linije
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FFA - Fakulteta za farmacijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Ramovš]
Leto izida:2018
Št. strani:VII, 56 f.
PID:20.500.12556/RUL-101252 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:616-006.44:615(043.3)
COBISS.SI-ID:4503409 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:13.10.2019
Število ogledov:1964
Število prenosov:150
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
RAMOVŠ, Tanja, 2018, Vrednotenje izražanja genov za katalitične podenote proteasomov v limfoblastoidnih celičnih linijah : enoviti magistrski študij farmacija [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : T. Ramovš. [Dostopano 5 maj 2025]. Pridobljeno s: http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/knjiznica-doc/magistrske/2018/ramovs_tanja_mag_nal_2018.pdf?sfvrsn=2
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Evaluation of gene expression of catalytic proteasome subunits in lymphoblastoid cell lines

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Antioksidativna učinkovitost rženega slada
  2. Določanje vsebnosti antioksidantov v kakavu in temni čokoladi
  3. Antioksidativna aktivnost kaljene pire
  4. Vpliv različnih načinov priprave infuzij črnega čaja na antioksidativno učinkovitost in skupne fenolne spojine
  5. Določitev nekaterih fizikalno-kemijskih parametrov ajdovega medu
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  2. Ekstrakcija in analiza biološko aktivnih spojin iz ovsa
  3. Določanje polifenolnih komponent in njihovih antioksidativnih lastnosti v različnih vrstah medu
  4. Vsebnost fenolnih spojin v sadnih in zeliščnih pijačah
  5. Fenolne spojine v oljki in oljčnem olju

Nazaj