1 - 2 / 2 1 |
1. Vpliv zgoščevalcev na reološke lastnosti omak v pasteriziranih ohlajenih gotovih jedeh Tjaša Blaznik, 2008, diplomsko delo Ključne besede: gotove jedi, polidisperzni sistemi, omake, škrob, zgoščevalci omak, krompirjev škrob, rižev škrob, koruzni škrob, modificirani koruzni škrob, zgoščevanje omak, skladiščenje omak, senzorične lastnosti, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura |
2. Vpliv zgoščevalcev na reološko stabilnost kremnih pasteriziranih omak Mateja Vovk, 2014, diplomsko delo Ključne besede: gotove jedi, omake, vinske kremne omake, zgoščevalna sredstva, škrob, pšenična moka, modificiran koruzni škrob, rižev škrob, zgoščevanje omak, toplotna obdelava, skladiščenje, senzorične lastnosti, reološke lastnosti, viskoznost, tekstura |