Ključne besede: dozorevanje grozdja, 'Sauvignon', mošt, vino, kemijska sestava, kinetika fermentacijeCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: vino, sauvignon, alkoholna fermentacija, starterske kulture, kvasovke, fermentacijska kinetika, kemijska sestava, glutation, hidroksicimetne kisline, aromatične spojine, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 3,40 MB)
Ključne besede: dušikovi oksidi, atmosfera, kemijska kinetikaCelotno besedilo (datoteka, 878,33 KB)
Ključne besede: Srebrove(I) koordinacijske spojine, lutidini, kemijska kinetika, termična analiza, TGA, DSCCelotno besedilo (datoteka, 6,05 MB)
Ključne besede: vino, 'Sauvignon', 'Kerner', spontana alkoholna fermentacija, inokulirana alkoholna fermentacija, kvasovke, združena starterska kultura, komercialni sev kvasovk, fermentacijska kinetika, kvasovkam dostopni dušik, kemijska sestava, aromatične spojine, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 5,42 MB)