Ključne besede: nizek paradižnik, lycopersicum esculentum, kultivarji, klimatske razmere, pridelek, kakovost plodov, lycopersicon esculentum, tomatoes, cultivars, climatic factors, crop yield, fruits, frut quality, qualityCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: ethylene sensor, dynamic monitoring, multi-strategies control, postharvest quality, fruits, cold chainCelotno besedilo (datoteka, 5,58 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: blackberry fruits, quality parameters, fruit weight, fruit colour, sugars, organic acids, phenolic compounds, ripening seasonCelotno besedilo (datoteka, 719,00 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: olive fruits, Olea europaea, ripening stages, tannins, oil content, fruit quality, primary metabolites, secondary metabolites, HPLC-MSCelotno besedilo (datoteka, 1,89 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: pests, brown marmorated stink bug, Halyomorpha halys, olive fruits, phenolics, metabolic response, fruit quality, olive orchardCelotno besedilo (datoteka, 1,37 MB) Gradivo ima več datotek! Več...