Ključne besede: prehrana živali, prašiči, krmni dodatki, antioksidanti, pršut, kakovostCelotno besedilo (datoteka, 1,85 MB)
Ključne besede: mesni izdelki, pršut, Vipavski pršut, maščobe, maščobnokislinska sestava, maščobne kisline, nasičene maščobne kisline, enkrat nenasičene maščobne kisline, večkrat nenasičene maščobne kisline, plinska kromatografijaCelotno besedilo (datoteka, 2,01 MB)
Ključne besede: mesni izdelki, kraški pršut, kakovost pršuta, vonj po merjascu, skrajšano soljenje, fizikalno kemijske lastnosti, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 878,57 KB)
Ključne besede: mesni izdelki, pršut, Kraški pršut, proteoliza, produkti oksidacije, tekstura, maščobnokislinska sestava, maščobne kisline, plinska kromatografijaCelotno besedilo (datoteka, 1,76 MB)
Ključne besede: mesni izdelki, pršut, Kraški pršut, proteoliza, tekstura, senzorična analiza, instrumentalna analiza, kemijska analizaCelotno besedilo (datoteka, 1,52 MB)