|
|
|
4. Živčne povezave med regeneriranim vohalnim epitelom in vohalnim bulbusom pri ameriškem somiču (Ameiurus melas)Kaja Pliberšek, 2007, doktorska disertacija Ključne besede: voh, okus, ameriški somič, vohalni organ, regeneracija, amonikisline, Dil, živčne povezave, vohalni epitel, vohalne celice, vohalni bulbus, EOG, elektroolfaktogram, vedenje, razlikovanje Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
7. Širjenje dometa znamkBarbara Bernot, 2017, magistrsko delo/naloga Ključne besede: pravo intelektualne lastnine, industrijska lastnina, znamke, slogani, barvne znamke, zvok, vonj, okus, širjenje dometa znamk, nekonvencionalne znamke Celotno besedilo (datoteka, 786,90 KB) |
8. Primerjava fizikalno-kemijskih parametrov in senzoričnih lastnosti različnih sort jabolkKristina Jakopič, 2017, diplomsko delo Ključne besede: jabolka, Zlati delišes, Braeburn, Fuji, Topaz, Rdeči delišes, skladiščenje jabolk, fizikalno-kemijske lastnosti, instrumentalne metode, senzorične lastnosti, okus, vonj, tekstura, videz, barva Celotno besedilo (datoteka, 989,70 KB) |
9. Sladkost in senzorična sprejemljivost različnih sladkorjevSara Serdoz, 2017, diplomsko delo Ključne besede: sladkorji, sladila, zaznavanje sladkosti, senzorične lastnosti, okus, potrošniki, senzorična sprejemljivost, prehranska priporočila Celotno besedilo (datoteka, 2,09 MB) |
10. Harmonij - zgodovina glasbila iz zornega kota estetike in sociologije glasbeTomaž Gržeta, 2010, diplomsko delo Ključne besede: harmonij, estetika, sociologija, glasbeni okus, organologija, muzikologija, zgodovinski pregledi, diplomska dela Celotno besedilo (datoteka, 735,36 KB) |