1 - 3 / 3 1 |
1. Primerjava učinkovitosti gojitvenih in negojitvenih metod za detekcijo kvasovk v različnih matricah živil Gregor Golob, 2014, magistrsko delo Ključne besede: živilska mikrobiologija, kvasovke, določanje kvasovk, gojitvene metode, molekularne tehnike, PCR, DGGE, živila, kvar živil, vino, pivo, sir, olje, med |
2. Hlapne organske spojine gliv in njihov biotehnološki potencial Hana Kovač, 2022, diplomsko delo Ključne besede: glive, biotehnologija, hlapne organske spojine, kvar živil, zaznavanje, mikofumigacija |
3. Adhezija plesni vrste Penicillium expansum Brina Pavlovič, 2022, magistrsko delo Ključne besede: plesni, Penicillium expansum, adhezija plesni, biofilm plesni, kvar, mikotoksini, varnost živil, embalažni materiali, površine |