|
2. Infektivnost virusa zelene lisavosti in mozaika kumar ter virusa blage lisavosti paprike v vodnih vzorcih vtoka v čistilno napravo Domžale - KamnikKatarina Bačnik, 2017, magistrsko delo Ključne besede: rastlinski virusi, tobamovirusi, virus zelene lisavosti in mozaika kumar, virus blage lisavosti paprike, infektivnost rastlinskih virusov, odpadne vode, koncentriranje virusov, mehanska inokulacija, molekularne metode, RT-PCR, elektronska mikroskopija Celotno besedilo (datoteka, 3,11 MB) |
3. Adhezija bakterij vrst Listeria monocytogenes in Escherichia coli na zeleno solato (Lactuca sativa L.)Gašper Svetelj, 2017, magistrsko delo Ključne besede: patogene bakterije, Listeria monocytogenes, Escherichia coli, adhezija bakterij, mikrobiota, zelena solata, Lactuca sativa L., kemijske analize, inokulacija, kontaminacija površin, izpiranje Celotno besedilo (datoteka, 2,27 MB) |
|
|
6. Interakcije bakterij vrst Campylobacter jejuni in Bacillus subtilis na piščančjih filejihErika Logar, 2019, magistrsko delo Ključne besede: bakterijske interakcije, izrabljena gojišča, ko-inokulacija, Campylobacter jejuni, piščančje meso, Bacillus subtilis, oksidativni stres, metabolna aktivnost Celotno besedilo (datoteka, 3,22 MB) |
7. Agronomske lastnosti soje (Glycine max L. Merrill) v poljskem poskusu z zeolitom in inokulacijo semenaNina Bogataj, 2019, diplomsko delo Ključne besede: navadna soja, Glycine max, zeolit, inokulacija, noduli, stroki, zrna, pridelek Celotno besedilo (datoteka, 2,27 MB) |
|
|
10. Analiza primernosti metod določanja živosti kvasovk med zaporednimi fermentacijami pivaAleš Ogrinec, 2016, magistrsko delo Ključne besede: kvasovke, pivske kvasovke, Saccharomyces pastorianus, pivo, fermentacija piva, inokulacija, živost, vitalnost, kultivabilnost, flokulacija Celotno besedilo (datoteka, 4,25 MB) |