Ključne besede: modra frankinja, biološki razkis, kemijska analiza, vino, senzorična analiza vinaCelotno besedilo (datoteka, 666,37 KB)
Ključne besede: vina, merlot, biološki razkis, selekcionirane kulture, mlečnokislinske bakterije, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 929,37 KB)
Ključne besede: vino, modra frankinja, biološki razkis, mlečnokislinske bakterije, hlapne komponente, višji alkoholi, estri, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 781,49 KB)
Ključne besede: vinarstvo, vino, vino v dolijih, doliji, amfore, zgodovina vinske trte, razvoj vinogradništva na Slovenskem, razvoj vinarstva na Slovenskem, izdelava dolijev, pridelava vina v dolijih, pH vrednost, organske kisline, hlapne kisline, biološki razkis, fenolne spojine, pepel, težke kovine, senzorična analiza, zorenje vina na drožehCelotno besedilo (datoteka, 966,79 KB)
Ključne besede: vino, modra frankinja, biogeni amini, jabolčno mlečnokislinska fermentacija, mlečnokislinske bakterije, histamin, biološki razkisCelotno besedilo (datoteka, 1,70 MB)
Ključne besede: rdeče vino, merlot, modra frankinja, nekonvencionalne vinske kvasovke, mlečnokislinske bakterije, alkoholna fermentacija, biološki razkisCelotno besedilo (datoteka, 2,35 MB)