Ključne besede: suhe salame, sušene mesnine, mikotoksini, aflatoksin B1, kolagenski ovitekCelotno besedilo (datoteka, 1,57 MB)
Ključne besede: mikotoksigene plesni, Aspergillus, Penicillium, Alternaria, toksini, mikotoksini, ohratoksin A, aflatoksin B1, aflatoksin B2, aflatoksin G1, aflatoksin G2, patulin, sadjeCelotno besedilo (datoteka, 918,73 KB)
Ključne besede: živilska mikrobiologija, grozdje, mošt, grozdne sorte, vinorodni okoliš, plesni, raznolikost plesni, izolacija plesni, identifikacija plesni, Penicillium, Aspergillus, mikotoksini, aflatoksin B1, ohratoksin ACelotno besedilo (datoteka, 1,51 MB)
Ključne besede: živila, pakiranje živil, embalažni materiali, polietilen laminiran aluminij, etilen vinil alkohol, polipropilen, plesni, mikotoksini, aflatoksin B1Celotno besedilo (datoteka, 265,63 KB)