Ključne besede: les, bukev, sušenje lesa, vakuumsko sušenje, komorsko sušenje, sušenje na prostem, sušilni postopkiCelotno besedilo (datoteka, 1,29 MB)
Ključne besede: rdeča pesa, Beta vulgaris, korenje, Daucus carota, sušenje živil, vakuumsko sušenje, konvekcijsko sušenje, zelenjavni čips, prehranska vrednost, fizikalno-kemijske lastnosti, spremembe pri sušenju živil, antioksidativni potencial, askorbinska kislina, karotenoidi, maščobnokislinska sestava, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1,43 MB)
Ključne besede: vakuumsko sušenje, sušenje perila, izhlapevanje, vlažen zrak, prenos snoviCelotno besedilo (datoteka, 3,40 MB)
Ključne besede: sušenje na prostem, normalnotemperaturno komorsko sušenje, vakuumsko sušenje, VF sušenje, hitrost sušenja, kakovost sušenja, bukovina, Fagus sylvatica L.Celotno besedilo (datoteka, 548,92 KB)