Ključne besede: mlečni izdelki, ovčji siri, Karakačanski skakutanac, mikrobiologija, HrvaškaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: siri, avtohtoni slovenski ovčji siri, Kraški ovčji sir, starterske kulture, avtohtone starterske kulture, sevi, mikrobna populacija, molekularne genetske metode, DNA, PCR, RAPD, protimikrobna aktivnostCelotno besedilo (datoteka, 1,08 MB)
Ključne besede: siri, avtohtoni slovenski ovčji siri, Kraški ovčji sir, Bovški ovčji sir, Dolenjski ovčji sir, kemijska sestava, trdi siri, polnomastni siri, mikrobiota sira, enterokoki, laktobacili, mlečnokislinske bakterije, PCR-DGGE, relativna podobnost sevovCelotno besedilo (datoteka, 1,48 MB)
Ključne besede: siri, tradicionalni ovčji siri, mikrobiota sira, Kraški ovčji sir, Dolenjski ovčji sir, Bovški ovčji sir, Paški ovčji sir, Krčki ovčji sir, Travnički ovčji sir, Livanjski ovčji sir, Pirotski ovčji sir, Sjenički ovčji sir, mlečnokislinske bakterije, identifikacija bakterij, fenotipske metode, genotipske metode, BIOLOG, izolacija DNA, PCRCelotno besedilo (datoteka, 2,09 MB)
Ključne besede: mlečni izdelki, avtohtoni siri, kraški ovčji sir, mikroorganizmi, identifikacija, fenotipizacija, laktobacili, Lactobacillus paracasei, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 8,17 MB)
Ključne besede: ovce, siri, kraški ovčji sir, sestava, maščobne kisline, CLA, sezona, paša, Slovenija, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 1,15 MB)