|
|
3. Spreminjanje kakovosti mleziva v prvih petih dneh po telitvi pri kravah rjave pasme na dveh kmetijah v SlovenijiTone Tomšič, 2020, magistrsko delo/naloga Ključne besede: govedo, pasme, rjava pasma, teleta, mlezivo, kakovost, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 2,10 MB) |
4. Vpliv vremenskih razmer v času presušitve krav molznic na kakovost mleziva in zdravstveno stanje teletDarinka Fidler, 2021, magistrsko delo/naloga Ključne besede: govedo, krave molznice, presušitev, okoljski dejavniki, mlezivo, kakovost, teleta, zdravstveno stanje Celotno besedilo (datoteka, 1,51 MB) |
5. Kakovost mleziva na kmetijah, usmerjenih v prirejo mlekaManca Zupan, 2023, magistrsko delo/naloga Ključne besede: krave, molznice, mlezivo, kakovost, dejavniki, imunoglobulini Celotno besedilo (datoteka, 1,19 MB) |
6. Dejavniki kakovosti kravjega mlezivaTadej Sajnkar, 2023, diplomsko delo/naloga Ključne besede: govedo, krave, molznice, novorojena teleta, mlezivo, kakovost, vplivi Celotno besedilo (datoteka, 1,60 MB) |