Ključne besede: kompleks tkivne skladnosti, MHC, osebni vonj, fiziološke lastnosti, vzorčenje, metodeCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: sadje, toplotna obdelava, potapljanje v vročo vodo, skladiščenje, senzorične lastnosti, mikrobiološki kvar, fiziološke spremembeCelotno besedilo (datoteka, 863,12 KB)
Ključne besede: razpoložljivost vode, naravno UV sevanje, tla, silicij, ječmen, navadno proso, pira, rušnata masnica, morfološke lastnosti listov, biokemijske lastnosti listov, optične lastnosti listov, fiziološke lastnosti listov, biomasa, vsebnost elementovCelotno besedilo (datoteka, 34,86 MB)
Ključne besede: RGB, artritis, diagnostika, fiziološke lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 6,66 MB)
Ključne besede: selen, živo srebro, fiziološke, biokemijske lastnosti, mala vodna lečaCelotno besedilo (datoteka, 1,30 MB)
Ključne besede: slanostni stres, cepljenje, Capsicum annuum L., fiziološke lastnosti, prolin, askorbinska kislina, pridelekCelotno besedilo (datoteka, 2,55 MB)
Ključne besede: prebavila, jetra, žolč, soli žolčnih kislin, fizikalno-kemijske lastnosti, fiziološke funkcijeCelotno besedilo (datoteka, 873,50 KB)