Ključne besede: algae, Spirulina, Chlorella, Aphanizomenon flos-aquae, antioxidative potential, stable isotopes, elemental composition, toxic elementsCelotno besedilo (datoteka, 1,28 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: Spirulina, microalgae, cyanobacteria, elements, toxic elements, amino acids, fatty acids, authenticity, safety, qualityCelotno besedilo (datoteka, 1,26 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: Arthrospira platensis, lactic acid fermentation, Lactobacillus plantarum, antioxidant activity, microbiological safety, nutritional compositionCelotno besedilo (datoteka, 1,12 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: Spirulina, lactic acid fermentation, Saccharomyces cerevisiae, ethanol, proteome, antioxidant, stress responseCelotno besedilo (datoteka, 1,55 MB) Gradivo ima več datotek! Več...