1. Use of herbs and spices and their extracts in animal nutritionTamara Korošec, Mojca Voljč, Janez Salobir, Vida Rezar, 2009, pregledni znanstveni članek Ključne besede: animal husbandry, pigs, ruminants, poultry, animal nutrition, herbs, spices, plant extracts Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
4. Nekatere prehranske možnosti za preprečitev škodljivega vpliva fuzarijskih toksinov (T-2 in DON) na proizvodne lastnosti in lipidno peroksidacijo pri piščancihVida Rezar, Tamara Korošec, Janez Salobir, 2008, izvirni znanstveni članek Ključne besede: perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, krma, mikotoskini, fuzarijski toksini, lipidna peorksidacija, proizvodne lastnosti Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
7. Črešnja pri Bistri, novoodkrito kolišče na Ljubljanskem barjuAnton Velušček, Katarina Čufar, Metka Culiberg, Borut Toškan, Janez Dirjec, Vesna Malez, Franc Janžekovič, Marijan Govedič, 2004, izvirni znanstveni članek Ključne besede: Bistra (Vrhnika), Ljubljansko barje, kolišča, bakrena doba, datiranje, dendrokronologija, rastlinski ostanki, živalski ostanki, ptice, ribe, arheologija, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 1,70 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
8. VerdAnton Velušček, Mojca Horjak, Tjaša Tolar, Borut Toškan, Maks Merela, Katarina Čufar, 2023, izvirni znanstveni članek Ključne besede: Krajinski park Ljubljansko barje (Slovenija), neolitik, kolišča, dendrokronologija, arheološki les, živalski ostanki (arheologija), rastlinski ostanki (arheologija), radiokarbonsko datiranje, absolutno datiranje Celotno besedilo (datoteka, 6,39 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |