Ključne besede: čaj, angleški čaj, hibiskusov čaj, metin čaj, med, gozdni med, lipov med, cvetlični med, fizikalno-kemijske metode, temperatura, fenolne spojine, flavonoidi, antioksidativna učinkovitost, analizne metode, Folin-Ciocalter, FRAP, DPPHCelotno besedilo (datoteka, 1,56 MB)
Ključne besede: med, fenolne spojine, flavonoidi, fenolne kisline, ABA, SPE, HPLC-MS, antioksidativna učinkovitost, DPPH, FRAP, botanično poreklo, senzorične lastnosti, barva, L*a*b* parametri, korelacijeCelotno besedilo (datoteka, 2,78 MB)
Ključne besede: hmelj, Humulus lupulus, listi hmelja, storžki hmelja, fenolne spojine, antioksidanti, antioksidativna učinkovitost, geografsko poreklo, DPPH test, FRAP testCelotno besedilo (datoteka, 1,88 MB)
Ključne besede: med, slovenski med, barva medu, fenoli, DPPH, antioksidativna aktivnost, FRAP, antioksidativna moč redukcije železaCelotno besedilo (datoteka, 706,57 KB)
Ključne besede: med, protimikrobna aktivnost, antioksidativna aktivnost, fenolne spojine, bakterije, minimalna inhibitorna koncentracija, DPPH, FRAPCelotno besedilo (datoteka, 709,76 KB) Gradivo ima več datotek! Več...